Isuma blev startet af Mette Steenholdt, med et brændende ønske om at bidrage til udviklingen af essentielle, personlige kompetencer i det grønlandske samfund.

Direkte fra ordbogen:

Isuma [iːˀsu’mœːˀ]

1) Opfattelse(-n), mening(-en), betydning(-en)
2) Sind(-et)

Personlige kompetencer handler ikke om faglighed, men om de dybt liggende færdigheder, vi alle har brug for, for at få et godt liv i integritet.

Om Mette Steenholdt

I 2005 blev jeg certificeret Life- og Businesscoach i Danmark, og fortsatte straks min rejse i den nye og spændende verden med “Integrative Coach” og “Blueprint Coach” uddannelserne, som jeg tog hos Ford Institute i San Diego, Californien.

I dag har jeg flere tusind coachingsessioner bag mig, foruden med et utal af timer, som jeg har brugt på at undervise i coaching.

Ved siden af Isuma (som tidligere hed iPotential Coachingbureau), har jeg mellem 2010 – 2020 arbejdet med HR udviklingsopgaver i to af Grønlands største virksomheder, Air Greenland og Tele Post. Gennem arbejdet har jeg fået indsamlet en masse viden, erfaring og kompetencer, som jeg kan bruge i forbindelse med mange slags opgaver.