Har du et mål, du gerne vil opnå? Forandringer, du gerne vil have support til? Udfordringer at overkomme? Eller vil du bare gerne have det bedre? Så er coaching måske noget for dig.

Coaching Privat

  • Et personligt mål; som kan handle om job, økonomi, sundhed, kærlighedslivet, familie, venner, hjem og din egen personlige udvikling.
  • Et følelsesmæssigt mål; som handler om integritet, selvværd, selvkærlighed, accept, bryde destruktive mønstre og følge det der er rigtig og godt for dig?

Coaching Erhverv

  • Et arbejdsmæssigt mål; som kan være ønsket om mere motivation, glæde, trivsel, performance, samarbejde, balance i arbejde og privat, sundhed eller har du udfordringer som skal overkommes?
  • Et ledelsesmæssigt mål; vil du arbejde med GOD LEDELSE, skabe glæde hos dine medarbejdere, øge trivslen, være mere tilstedeværende, lyttende, empatisk

Tip til dig der vil coaches

Det allervigtigste er, at du er 100% villig til at gøre det der skal gøres.

Uden den villighed vil det tage længere tid at opnå det du gerne vil opnå med samtalerne.

Hvis du dukker op til alle samtaler til tiden, gør det der skal gøres og er åben og nysgerrig, så lover jeg dig, at det bliver et spændende forløb du ikke vil glemme, at vi når rigtig langt og du vil opnå lige præcist det du vil.

Samtalens varighed

En coachingsamtale vare mellem 1 time til 1 ½ time.

De fleste samtaler foregår over Teams, Skype eller telefonen, så afstand og tid ikke bliver forhindrende faktorer. Jeg tager også face-to-face samtaler.

Forløb

Et coachingforløb er minimum 3 samtaler. Antal af samtaler afhænger af mål, udfordringer og behov.

Pris og tider

Kontakt mig for yderligere info, priser og tider.